Semesterstängt: Kontoret är stängt vecka 27-30. Offerter besvaras vecka 31. Förfrågningar för juli och augusti mejlas till offert@qwinsta.se och besvaras snarast möjligt.

Linde Material Handling

Qwinsta hjälpte Linde Material Handling att med ett partytält expandera deras befintliga lokaler. På så vis kunde de arrangera jullunchen nära produktionen och slippa hyra externa lokaler.

Ett partytält till julfesten

Vad gör man när antalet inbjudna blev långt fler än vad de befintliga byggnaderna klarar av att ta emot?

Då gör man som Linde Material Handling när de skulle bjuda personal och kunder på jullunch; man ringer Qwinsta Event.

Vi hjälpte kunden att bygga ett eventtält Large på deras innegård. På så vis slapp personal ta sig till en annan lokal, vilket innebar mindre produktionsstopp för kunden.

partytalt foretagsevent 08

Henrik Adolfsson

Regionchef, Linde Material Handling

henrik linde material handling

Varje år bjuder Linde Material Handling in kunder och samarbetspartners för ett event med produktvisning och jullunch. I år gick även produktionen för högtryck, så det var två bra saker som skulle ske samtidigt.

Vilka utmaningar ställdes ni inför?

– Det var en utmaning att hålla ett så stort event utan att störa produktionen. Det innebar platsbrist för att ta emot så många gäster och det var lite stressande. Lösningen blev att hyra ett tält, säger Henrik Adolfsson, Regionchef på Linde Material Handling.

Efter lite googlande fastnade Henrik Adolfsson för Qwinsta Event och tältet Eventtält Large. Tältet har en spännvidd från 15 meter med sektioner om 5 meter. Eventtält Large är ett bra alternativ ur fler aspekter. Du kan anpassa tältet efter dina behov och byta ut sektioner mot glasväggar. Det går också att belysa väggar för att skapa en festlig atmosfär. 

– Efter samtalet från Henrik och ett möte på Linde Material Handling presenterade vi en idéskiss i 3D. Med en skiss får du en tydligare och en mer levande bild av hur resultatet blir och du kan snabbt se möblering och planering av loungeytor för att kunna planera bättre, säger Ludvig Forsberg på Qwinsta Event.

 

Eventet hölls på Linde Material Handlings anläggning i Örebro. Till eventet kom närmare 300 gäster som åt julbord och tittade på produkter i olika omgångar. Förutom tält, ljus och ljud, värmare, golvmatta, bord och 170 sittplatser gjordes även en sluss mellan byggnaderna för att skapa mer innekänsla.

Vilket eventtält valde ni och varför?

– Valet av Eventtält Large och lösningen med slussen var bra, den byggdes upp på plats och gjorde att besökarna kunde ta sig mellan lokalerna utan ytterkläder. 

 

Var det nått särskilt som utmärkte Qwinsta i deras leverans?

-Jag tycker att Qwinsta löste uppdraget både snabbt och smidigt utan att störa produktionen. De var väldigt serviceinriktade, vi är jättenöjda med deras insats, avslutar Henrik Adolfsson, Regionchef vid Linde Material Handling.

Fakta om tältet

stort-talt-med-glasvaggar-for-uthyrning-mobil

Eventtält Large

Tältet är ett Eventtält Large och inuti tältet ligger ett kassettgolv med en heltäckande röd eventmatta ovanpå. Tältet är uppbyggt med glasväggar och en vit takduk. I tältet finner du 30 klaffbord, 170 klaffstolar och en stor värmare. Vi installerade även två skärmar, två projektorer, ljud, ljus och en sluss.

Bredd: 15 meter
Längd: 15 meter
Vägghöjd: 3,40 m

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, Brudpar