Linde Material Handling

Qwinsta hjälpte Linde Material Handling att, med ett tält att expandera deras befintliga byggnad. På så vis kunde dom ha jullunchen och få plats med samtliga gäster under jullunchen.

Vad letar du efter?

Litet tält Stort tält Bröllopstält Priser Offert på tält Glashus Kontakt Bord Stol Porslin Inspiration

Företagsevent

Vad gör man när antalet inbjudna blev långt fler än vad de befintliga byggnaderna klarar av att ta emot? Då gör man som Linde Material Handling när dom skulle bjuda personal och kunder på jullunch; man ringer Qwinsta Event. Vi hjälpte kunden att bygga ett eventtält Large på deras innegård, på så vis slapp personal ta sig till en annan lokal, vilket mindre produktionsstopp för kunden.

Fakta om tältet

Eventtält Large, 15 x 15 meter
Kassettgolv
Glasväggar
heltäckande golvmatta
30 bord
170 stolar
2 skärmar
2 projektorer
1 termostatstyrd värmare
1 sluss
Ljud och ljus

Henrik Adolfsson, Linde Material Handling

Varje år bjuder Linde Material Handling in kunder och samarbetspartners för ett event med produktvisning och jullunch. I år gick även produktionen för högtryck, så det var två bra saker som skulle ske samtidigt.

Vilka utmaningar ställdes ni inför?

– Det var en utmaning att hålla ett så stort event utan att störa produktionen. Det innebar platsbrist för att ta emot så många gäster och det var lite stressande. Lösningen blev att hyra ett tält, säger Henrik Adolfsson, Regionchef på Linde Material Handling.

Efter lite googlande fastnade Henrik Adolfsson för Qwinsta Event och tältet Losberger P1. Tältet har en spännvidd från 15 meter med sektioner om 5 meter. Losberger P1 är ett bra alternativ ur fler aspekter. Du kan anpassa tältet efter dina behov och byta ut sektioner mot glasväggar. Det går också att belysa väggar för att skapa en festlig atmosfär. 

– Efter samtalet från Henrik och ett möte på Linde Material Handling presenterade vi en idéskiss i 3D. Med en skiss får du en tydligare och en mer levande bild av hur resultatet blir och du kan snabbt se möblering och planering av loungeytor för att kunna planera bättre, säger Ludvig Forsberg på Qwinsta Event.

 

Eventet hölls på Linde Material Handlings anläggning i Örebro. Till eventet kom närmare 300 gäster som åt julbord och tittade på produkter i olika omgångar. Förutom tält, ljus och ljud, värmare, golvmatta, bord och 170 sittplatser gjordes även en sluss mellan byggnaderna för att skapa mer innekänsla.

Vilket eventtält valde ni och varför?

– Valet av Losberger P1 och lösningen med slussen var bra, den byggdes upp på plats och gjorde att besökarna kunde ta sig mellan lokalerna utan ytterkläder. 

 

Var det nått särskillt som utmärkte Qwinsta i deras leverans?

-Jag tycker att Qwinsta löste uppdraget både snabbt och smidigt utan att störa produktionen. De var väldigt serviceinriktade, vi är jättenöjda med deras insats, avslutar Henrik Adolfsson, Regionchef vid Linde Material Handling.

Få en kostnadsfri offert

Vi svarar normalt sett inom ett dygn. Skickar du din förfrågan på en helgdag återkommer vi nästkommande vardag.

GDPR (obligatoriskt)

Hitta du inte det du söker?