Semesterstängt: Kontoret är stängt vecka 27-30. Offerter besvaras vecka 31. Förfrågningar för juli och augusti mejlas till offert@qwinsta.se och besvaras snarast möjligt.

Josephine Qvist

Influencern, bloggaren och entreprenören Josephine Qvist ville arrangera en födelsedag utöver det vanliga och valde att fira den i ett partytält från Qwinsta.

Storslagen, exklusiv och personlig fest.

Influencern, bloggaren och entreprenören Josephine Qvist och hennes team hörde av sig till oss på Qwinsta och ville skapa en storslagen 30-årsfest. För Josephine var det viktigt att skapa en specifik stämning: hon ville att gästerna skulle få en känsla av lyx och på samma gång känna sig bekväma. Vi föreslog vårt Eventtält Medium, ett lite mindre tält som ger en intim men samtidigt lyxig känsla med sina tillbehör.

Josephine Qvist

Influencer och entreprenör

josephine qvist

Berätta om Josephines event!

– Vår vision med Josephines 30 års fest var att skapa en oförglömlig kväll för både henne och gästerna. Det var viktigt för oss att gästerna skulle känna sig bekväma och att en känsla av lyx skulle finnas med. Vi anlitade Qwinsta för att få till den absolut bästa kvalitén på tält, möblering och dukning. Kvällen blev inget annat än magisk och mycket var tack vare omgivningen som Qwinsta levererade till oss.

 

Vilket värde tillförde partytältet?

– Tältet och möbleringen gick precis i linje med bilden Josephine hade för kvällen. Det var viktigt för henne att föra med sig av sin känsla och vision hon hade inför festen till gästerna.

 

Vad var gästernas reaktion på tältet?

– Det fanns inte en enda gäst på plats som inte tyckte att tältet var över förväntan. Det blir verkligen en helt annan känsla när man väljer produkter utifrån den kvalitén som ni kan leverera.

 

Varför valde ni tält istället för en lokal?

– Eftersom festen hölls under juni månad ville vi ta med sommarens tecken. Med de transparenta väggarna, naturen utanför samt pastellfärgerna som var temat för kvällen så var detta tält ett självklart val för oss!

 

Vilka fördelar fick ni med ett tält istället för en lokal?

– När man väljer att hyra ett tält istället för en lokal är det lättare att sätta sin egen prägel på festen/eventet. Förutsättningarna som kommer med tältet göt valen oändliga och med den snabba servicen som Qwinsta levererade så var tält som möbler levererade och hämtade på nolltid efter kvällen var över.

 

Varför valde ni att anlita just Qwinsta?

– Qwinsta levererar precis den service och kvalitet som vi letade efter. De har ett brett sortiment och var mer än hjälpsamma under hela processen. Vi rekommenderar dem strakt!

 

Vad utmärkte Qwinstas sortiment och service?

– Kvalitén, kundservice, bredden av sortiment samt kunskapen och erfarenheten dem besitter.

Fakta om tältet

stort-talt-med-glasvaggar-for-uthyrning-mobil

Eventtält Medium

Tältet är ett exklusivt tält med glasväggar och vit takduk. Bredden på tältet uppgår till 9 meter och kan förlängas till önskad längd – i Josephines fall blev det 5 stycken sektioner som ger en effektiv längd på 15 meter. Kunden beställde även små runda bord med dukar, runda ståbord med vita överdrag, konferensstolar med vita stolsöverdrag och en komplett servis.

Bredd: 9 meter
Längd: 15 meter
Vägghöjd: 2,50 meter

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, Brudpar