Johan & Julia, bröllopstält

Vi fick äran att hjälpa Johan och Julia att vara en del i att förverkliga sina bröllopsdrömmar. Vi hjälpte dom med ett bröllopstält och möbler.

Vad letar du efter?

Litet tält Stort tält Bröllopstält Priser Offert på tält Glashus Kontakt Bord Stol Porslin Inspiration

Bröllopstält

 Alla som står inför att planera ett bröllop vet att bröllopslokal är en väldigt stor och viktig del i att skapa rätt känsla på bröllopet. Många är ute flera år innan sitt bröllop och bokar lokaler, därför kan dom populäraste datumen vara uppbokade. Johan och Julia arrangerade sitt bröllop på familjens ägo istället för att hyra en lokal, men ville skapa ett större utrymme för bröllopsgästerna. Vi hjälpte dom att att bygga ett bröllopstält som dockades med befintliga lokal och byggnad, på så vis kunde gästerna gå mellan huset och tältet utan problem.

Fakta om tältet

Johan & Julia

“Vi ville använda vår befintliga lokal och valde att utöka den med hjälp av tält. Jag hittade er i vårt närområde och ni antog uppgiften att bygga ihop tältet med huset. Ni var duktiga på att hantera de problem som uppstod under byggfasen. Samt snabba på att städa undan! Tältet fyllde våra förväntningar!”

Få en kostnadsfri offert

Vi svarar normalt sett inom ett dygn. Skickar du din förfrågan på en helgdag återkommer vi nästkommande vardag.

GDPR

Hitta du inte det du söker?