Obs. Vi har flyttat till nya lokaler. Vår nya adress är Johandalsvägen 4, 702 31 Örebro. Navigera hit.

Johan & Julia, bröllopstält

Vi fick äran att hjälpa Johan och Julia förverkliga sina bröllopsdrömmar. Vi hjälpte dom med ett bröllopstält och möbler.

Charmigt bröllopstält på en vacker bakgård

Alla som står inför att planera ett bröllop vet att bröllopslokal är en väldigt stor och viktig del i att skapa rätt känsla på bröllopet. Många är ute flera år innan sitt bröllop och bokar lokaler och därför kan de populäraste datumen vara uppbokade.

Johan och Julia arrangerade sitt bröllop på familjens ägo i stället för att hyra en lokal, men ville skapa ett större utrymme för bröllopsgästerna.

Vi hjälpte dom att bygga ett bröllopstält som dockades med befintliga lokal och byggnad. På så vis kunde gästerna gå mellan huset och tältet utan problem.

johan julia brollopstalt transparanta vaggar kundcase

Johan & Julia

Brudpar

brudpar
“Vi ville använda vår befintliga lokal och valde att utöka den med hjälp av tält. Jag hittade er i vårt närområde och ni antog uppgiften att bygga ihop tältet med huset. Ni var duktiga på att hantera de problem som uppstod under byggfasen. Samt snabba på att städa undan! Tältet fyllde våra förväntningar!”

Fakta om tältet

stort-talt-med-glasvaggar-for-uthyrning-mobil

Eventtält Small

Tältet är modellen Eventtält Small med glasväggar, eventmattor och en stor gasolvärmare som tillbehör. Tältet dockades ihop med lokalen och intill tältet monterades ett litet Eventtält Mini 3x3m som rökplats för gästerna.

Bredd: 9 meter
Längd: 18 meter
Vägghöjd: 2,50 m

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, Brudpar