GANT

GANT arrangerar GTM-summit där dom lanserar planer och kollektioner för kommande säsong. För att få nära till kontoret och underlätta för sina medarbetare valde dom att arrangerar eventet i ett exklusivt partytält.

Framtidens mode i partytält

GANT är ett Amerikanskt modeföretag, grundat år 1949. Företaget, som började göra ett namn för sig som skjortmakare på universitetscampus vid den Amerikanska östkusten, säljer nu apparel i 81 länder och 600 butiker världen över. Det globala huvudkontoret ligger i Stockholm.

För första gången i år valde GANT att arrangera eventet GTM Summit i ett exklusivt partytält – för att skapa mer plats men också för att underlätta för sin personal. Qwinsta hjälpte GANT att ta fram ett exklusivt koncept.

GANT

Global Markets

 

Beskriv evenemanget

“Två gånger om året har vi en GTM Summit där vi bjuder in alla marknader till huvudkontoret i Stockholm för att lansera den nya B2B säsongen samt presentera DTC-planer för kommande säsong. Vi behövde en lokal med en stor scen där vi kunde få in 400 personer som låg nära kontoret. “

 

Varför ett partytält istället för en traditionell lokal?

“Det var viktigt för oss att våra gäster skulle kunna gå mellan våra showrooms och scenen där vi presenterade. Därför var Qwinsta en fantastisk lösning där vi inte behövde vara i en sal långt borta från vårt kontor. Vi byggde upp tältet precis utanför vår entre och kunde bygga upp scen med ljus och all annan teknik vi behövde i tältet. “

 

Varför valde ni att samarbeta med Qwinsta?

“Qwinsta hade bästa lösningen för både tält och scen med deras teknikpartner. De var även väldigt flexibla med att hitta ett koncept som passade oss och kom till vårt kontor för att mäta och säkerställa att vi kunde hitta bästa lösning.”

 

 

 

Fakta om tältet

stort-talt-med-glasvaggar-for-uthyrning-mobil

 Eventtält Large och Mini

Tältet är ett Eventtält Large i storleken 15×25 meter. Syftet med att hyra ett tält var att skapa extra utrymme för att göra presentationer för sin personal. Kunden skulle visa keynote på skärm och valde att hyra en LED-skärm samt ett tillhörande ljudsystem. Viktigt i dessa sammanhang är att personalen ser skärmen och presentationsmaterialet tydligt. Av den anledningen valde kunden att hyra vita takdukar, men även vita hårda plastväggar i bakre delen av tältet för att förhindra solljus från att lysa in på scenen. För mycket solljus uppifrån, eller för mycket motljus gör det svårare att se presentationen. Kunden valde även att hyra tillbehör som kassettgolv, glasväggar, extra dörrar, scen, belysning och klaffstolar.

Kunden hyrde även ett Eventtält Mini för att addera extra utrymme bakom det stora tältet.

Bredd: 15 meter
Längd: 25 meter
Vägghöjd: 3,40 meter

Stressa mindre, förbättra ditt event. Kontakta oss för ett prisförslag.

Obligatoriska fält *

GDPR Godkänt