Epiroc

MR-days är ett ledarskapsevent som arrangeras åt Atlas Copcos globala ledning. Under detta event lanserade Atlas Copcos sitt nya varumärke Epiroc. Vi fick äran att bygga ett extraordinärt eventtält åt dem.

Starkare varumärke med superexklusivt partytält

MR-days är ett ledarskapsevent för Atlas Copcos globala ledning. I samband med eventet 2017 bytte Atlas Copco Mining and Rock Excavation namn till Epiroc och för första gången skulle bolagets alla ledare få det nya varumärket presenterat för sig. 

Vi stod för byggnationen av grunden, tältet med transparent tak, glasväggar, scen, stolar, bord och andra möbler i lokalen. I tältet monterade vi också en extra innergavel för att skapa utrymme för kök, förvaring och teknik.

partytalt foretagsevent epiroc 08

Richard Kennet

Creative Director, Bright Blue AB

richard kennet projekledare bright blue

Varför skapade ni detta event?

– I våra event utgår vi alltid från målsättningen med besökarnas upplevelse, och vilka känslor och budskap uppdragsgivaren vill förmedla. Vi jobbar sällan med standardlösningar och strävar alltid efter att utmana normer. Inför MR Days 2017 passade vår filosofi extra bra, när Atlas Copco (MR) även stod inför ett globalt namnbyte.

En del i eventet var ett kvällsprogram i skulpturparken på Kvarntorpshögen, innehållande bland annat en tillfällig lokal på 600 kvm.

Varför valde ni att skapa eventet på Kvarntorpshögen?

– Vårt krav var att bygget skulle placeras på den platsen som gav besökarna den bästa upplevelsen. Det gjorde också att det blev den svåraste platsen att bygga på men det löste Qwinsta Event på ett förträffligt sätt, fortsätter Richard Kennett.

Richard berättar att han inte jobbar traditionellt med ”beställare och leverantörer”. Istället skapas en gemensam eventgrupp där alla bidrar och ansvarar för sina områden.

 

Var det nått särskilt som utmärkte Qwinsta i deras leverans?

– Ett projekt i den här storleken kräver att alla tar ansvar. Johan och hans kollegor från Qwinsta Event förstår mitt sätt att tänka, de är lösningsfokuserade och de har samma inställning med “Allt går att lösa” som jag har, berättar Richard Kennett.

Efter produktionsmöten och planering med eventgruppen tog Qwinsta Event fram en skräddarsydd lösning som passade den tuffa utmaningen.

Varför valde ni att samarbeta med just Qwinsta?

– Qwinsta Event förstår värdet av originella lösningar och vad som krävs för att arbeta utifrån utmanande förutsättningar. De har känslan, är serviceinriktade och villiga att gå de där extra stegen. De tar ansvar, är en lyhörd partner och deras leverans är säker och pålitlig, avslutar Richard Kennett.

Fakta om tältet

stort-talt-med-glasvaggar-for-uthyrning-mobil

Eventtält Large

Tältet är ett Eventtält Large monterat ovanpå en platå av byggställningar på den sluttande Kvarntorpshögen i Örebro. Tältet är byggt på en kombination av glasväggar och hårda plastväggar för att skydda ifrån insyn i köksdelen. Inuti tältet finner du ett kassettgolv med en eventmatta, 15 runda bord med bordsöverdrag och 150 konferensstolar med svarta stolsöverdrag. Utöver detta hjälpte vi till att montera ett kök, förvaring och teknik. Vi levererade även en toalettvagn.

Bredd: 15 meter
Längd: 35 meter
Vägghöjd: 3,40 m

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, Brudpar