Kundcase

Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om att arbeta med oss.

gant logo
vw logo
bauhaus logo
krauta logo
elon logo
hydroscand logo

Andra besökte dessa sidor

Partytält

Räkna ut pris

Bröllopstält

Partytältsguiden

Hyra porslin

Bilder

Så tycker våra kunder

Varje kund är viktig för oss, oavsett om man hyr ett bord och några stolar, eller om man skapar superkreativa evenemang. Här har vi samlat några uppdrag som vi tror kan inspirera dig i ditt eventskapande.

kristallen case

TV-priset Kristallen; kändiselit firar i partytält

SDY Agency anlitade Qwinsta för att expandera Cirkus befintliga lolaker med ett partytält. Syftet var att skapa ett större utrymme för gästerna att vistas på under efterfesten. Vi hjälpte även till att bygga ett mindre partytält vid Cirkus entré som ett regnskydd för personalen som tog emot gästerna.

josephine qvist hyr partytalt

Influencern Josephine Qvist firar drömmarnas födelsedag i ett partytält

Josephine Qvist är influencer, modebloggare och entreprenör med hundratusentals följare. Josephine ville fira sin 30-års dag med guldkant och därför fick vi på Qwinsta hjälpa henne att bygga ett superexklusivt tält med våra finaste tillbehör.

gant hyr partytalt

GANT lanserar nya kommande planer och kollektioner i partytält

GANT är ett Amerikanskt modeföretag, grundat år 1949. Företaget säljer nu apparel i 81 länder och 600 butiker världen över. I samband med GTM Summit, ett internt event för GANTs medarbetare, anlitades Qwinsta för att skapa mer plats – men också för att underlätta för deras medarbetare.

exklsuivt evenemang gastro natur i ett glashus i orebro desktop

Gastro Natur, varje matälskares dröm

Gastro Natur, varje matälskares dröm“Inför eventet Gastro Natur hjälpte vi krögaren Roger Hjälm på Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog att bygga upp en tillfällig pop up-restaurang mitt på sjön Hjälmaren i vackra Örebro. Läs mer om projektet och vad Roger tyckte om vår service.

kundcase brollopstalt desktop

Ett makalöst bröllop på en vacker sandstrand

Brudparet Alexandre och Deborah kontaktade oss och ville att vi skulle hjälpa dem att skapa en tillfällig bröllopslokal på en vacker sandstrand. Brudparet ville ha det absolut bästa, och det fick de. Vi byggde upp ett av våra mest exklusiva partytält med glasväggar och transparent tak. Läs mer om hur nöjda Alexandre och Deborah var med vår leverans.

epiroc desktop

Starkare varumärke med superexklusivt tält

Richard Kennet, Creative Director på företaget Bright Blue anlitade oss på uppdrag av före detta Atlas Copco. I samband med att företagets globala namnbyte till Epiroc hjälpte vi till att bygga ett partytält få har skådat. Resultatet blev ett event i världsklass med en nöjd kund. Läs mer vad Richard tyckte om vår service.

partytalt med glasvaggar pa ett brollop desktop

Charmigt bröllop i tält på en vacker bakgård

Johan och Julia kontaktade oss och ville ha hjälp att expandera deras befintliga bröllopslokal. Vi byggde upp ett bröllopstält med glasväggar i anslutning till huset, så att gästerna fritt kunde röra sig mellan lokalen och partytältet. Läs mer om vad Johan och Julia tyckte om vår service.

partytalt 3x3 topptalt pa en fotbollsturnering

Litet handelsområde åt ÖrebroCupens sponsorer

Marino Rahmberg, cupgeneral för en av Sveriges största fotbollsturneringar, ÖrebroCupen, ville ha vår hjälp med att bygga upp tält som väderskydd åt deras sponsorer. Resultatet blev ett litet handelsområde i anslutning till fotbollsplanerna. Läs mer om vad Marino tyckte om vår service.

Linde desktop

Partytält till julfesten åt Linde Material Handling

Henrik Adolfsson som är regionchef på Linde Material Handling anlitade oss för att inför deras julfest bygga upp ett partytält. Tanken var att bygga tältet nära produktionen så att personal kunde gå direkt från jobbet till festen. Läs mer om vad Henrik tyckte om vår service.

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, Brudpar