Kundcase

Här kan du läsa vad några av våra kunder tycker om att arbeta med oss.

Vad letar du efter?
Litet partytält Stort partytält Lagerhallar Bröllopstält Priser Offert Glashus Kontakt Bord Stol Porslin Bilder

Så tycker våra kunder

Varje kund är viktig för oss, oavsett om man hyr ett bord och några stolar, eller om man skapar superkreativa evenemang. Här har vi samlat några uppdrag som vi tror kan inspirera dig i ditt eventskapande.

Gastro Natur, varje matälskares dröm

Gastro Natur, varje matälskares dröm“Inför eventet Gastro Natur hjälpte vi krögaren Roger Hjälm på Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog att bygga upp en tillfällig pop up-restaurang mitt på sjön Hjälmaren i vackra Örebro. Läs mer om projektet och vad Roger tyckte om vår service.

Ett makalöst bröllop på en vacker sandstrand

Brudparet Alexandre och Deborah kontaktade oss och ville att vi skulle hjälpa dem att skapa en tillfällig bröllopslokal på en vacker sandstrand. Brudparet ville ha det absolut bästa, och det fick de. Vi byggde upp ett av våra mest exklusiva partytält med glasväggar och transparent tak. Läs mer om hur nöjda Alexandre och Deborah var med vår leverans. 

Starkare varumärke med superexklusivt tält

Richard Kennet, Creative Director på företaget Bright Blue anlitade oss på uppdrag av före detta Atlas Copco. I samband med att företagets globala namnbyte till Epiroc hjälpte vi till att bygga ett partytält få har skådat. Resultatet blev ett event i världsklass med en nöjd kund. Läs mer vad Richard tyckte om vår service.

Charmigt bröllop i tält på en vacker bakgård

Johan och Julia kontaktade oss och ville ha hjälp att expandera deras befintliga bröllopslokal. Vi byggde upp ett bröllopstält med glasväggar i anslutning till huset, så att gästerna fritt kunde röra sig mellan lokalen och partytältet. Läs mer om vad Johan och Julia tyckte om vår service.

Litet handelsområde åt ÖrebroCupens sponsorer

Marino Rahmberg, cupgeneral för en av Sveriges största fotbollsturneringar, ÖrebroCupen, ville ha vår hjälp med att bygga upp tält som väderskydd åt deras sponsorer. Resultatet blev ett litet handelsområde i anslutning till fotbollsplanerna. Läs mer om vad Marino tyckte om vår service.

Partytält till julfesten åt Linde Material Handling

Henrik Adolfsson som är regionchef på Linde Material Handling anlitade oss för att inför deras julfest bygga upp ett partytält. Tanken var att bygga tältet nära produktionen så att personal kunde gå direkt från jobbet till festen. Läs mer om vad Henrik tyckte om vår service.

Förbättra ditt event idag, kontakta oss för ett prisförslag.

Prisförslag inom 48 timmar, din e-post är säker hos oss.