Hyra partytält Örebro

Stort utbud av tält från det stora och exklusiva eventet eller bröllopet, till det lilla kalaset på bakgården. Vi levererar till företag och privatpersoner och är baserade i Örebro.

gant logo
vw logo
bauhaus logo
krauta logo
elon logo
hydroscand logo

Andra besökte dessa sidor

Partytält

Räkna ut pris

Bröllopstält

Partytältsguiden

Hyra porslin

Bilder

Exklusiva tält som skyddar från regn, slask och snö

Är du stressad och orolig över för om det blir dåligt väder på ditt event? Eller funderar du på om dina gäster kommer trivas eller inte? Vi kan hjälpa dig att säkra upp ditt evenemang med snygga och exklusiva partytält som skyddar mot dåligt väder och förbättra känslan på ditt event

Oavsett om du vill hyra några enstaka bord, stolar och partytält, eller om du vill ha hjälp att skapa ett stort event, så kan vi hjälpa dig. Vi har allt från det lilla enkla tältet, till stora och exklusiva tält som rymmer tusentals personer.

örebro slott

Örebro slott. Foto: Lena Lindell

Produkter

snyggt stort partytalt pa en varumarkeslansering i orebro desktop

Eventtält Large

Med vårt största partytält får du garanterat Örebros häftigaste event. Tältet passar bra till event med dukning för ca. 150+ gäster sittandes vid bord. Tältet passar utmärkt för tillställningar som företagsevent, bröllop och andra stora tillställningar. Tältet levereras med vit tältduk och takduk i standardutförande, men vill du ha en exklusivare version så kan du hyra till glasväggar och transparent tak. Tältet på bilden intill är ett event som är skapat på Kvarntorpshögen i Örebro.
Bredd: 15 m
Längd: 5 m och uppåt

Vägghöjd: 3,40 m

partytalt med glasvaggar pa ett brollop desktop

Eventtält Medium

Vårt Mediumtält passar utmärkt till dig som ska arrangera ett event för ca. 40-100 gäster sittandes vid bord. Partytältet är modulärt och kan expanderas på längden efter dina behov. Kan med fördel göras mer exklusivt med tillbehör som glasväggar och transparent tak. Många av de kunder som hyr tält i Örebro väljer detta till företagsfester och bröllop.

Bredd: 9 m
Längd: 3 m och uppåt
Vägghöjd: 2,50 m

litet partytalt pa ett foretagsevent i orebro desktop

Eventtält Small

Smalltältet huserar ca. 30-200 gäster sittandes vid bord, vilket är mer än vårt Mediumtält. Anledningen att varianten heter Small är för att den har en enklare konstruktion än Medium. Tältet passar bra för alla typer av evenemang och är sett till sin storlek prisvärd. Tältet på bilden intill är byggt till ett lokalt företag i Örebro som skulle arrangera en personalfest utanför deras lokaler.

Bredd: 6 m, 9 m eller 12 m
Längd: 3 m och uppåt
Vägghöjd: 2,30 m

litet popuptalt 3x3 pa fotbollscup desktop

Eventtält Mini

Det klassiska topptältet är ett tält som är vanliga på marknader, festivaler, sportevenemang och andra liknande tillställningar. Används med fördel på kalas, mindre fester och event. Tältet är enkelt att montera upp, vilket gör det prisvärt. Många hyr detta tält som väderskydd för uteserveringar och liknande. Bilden intill är tagen på Örebrocupen, vilket är en av Sveriges största fotbollscuper för ungdomar.r.

Storlek 3×3 eller 5×5 m
Vägghöjd: 2,20 m

exklsuivt evenemang gastro natur i ett glashus i orebro desktop

Glashus

Glashuset är en produkt som du med största sannolikhet inte sett tidigare, vi är nämligen ensamma i Norden om denna produkt. Det är vår mest exklusiva produkt och är en unik uppsättning som möjliggör kreativa fester, evenemang och tillställningar. Glashuset används ofta i kommersiella sammanhang, exempelvis produktlanseringar och mässor. Bilden intill är tagen på ett event i samarbete med Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog och Örebrokompaniet, och eventet arrangerades mitt på sjön Hjälmaren i Örebro.

Storlek: 5×5, 5×10, 5×15 m.m.
Vägghöjd: 2,70 m

popup talt gor det sjalv

Gör-det-själv-tält

OBS: Tältmodellen levereras endast inom Örebro
Tältet är för dig som på enklaste sätt vill skapa ett skydd från sol, vind och regn på ditt event, fest eller kalas. Du kan hämta tältet hos oss och montera tältet själv, eller så köper du till ett servicepaket så ordnar vi med leverans och montering. Tältet är svart och tältdukarna (väggarna) går att ta ner om du föredrar det. Tältet hyrs ut i olika paket, där varje paket är anpassat för en viss storlek på sällskap. Tältet hyrs ut tillsammans med klaffbord och klaffstolar.

Storlek: 3×6 m

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, BrudparHyr parytält i Örebro med omnejd

Oavsett om du ska arrangera en liten fest eller ett jättelikt event så kan vi hjälpa dig. Qwinsta grundades i Örebro och vi har varit verksamma här i över 25 års tid. Du kan få ditt tält levererat till centrala Örebro, Ekeby-Almby, Marieberg, Garphyttan, St. Mellösa, Vintrosa, Norra BRO eller andra delar av Örebro.

stockholm slott

Vattentornet svampen i Örebro. Foto: klug-photo

kommersiella-event-foretagsevent-orebro

Tält till företagsevent

De vanligaste kommersiella användningsområdena för just partytält är företagsfester, kundbjudningar, mässor och produktlanseringar. Planerar du ett väldigt stort event med hundratals sittandes gäster, då rekommenderar vi stora tält på 15 meters spännvidd och uppåt. Dessa kan husera tusentals personer. Eller planerar du att ha ett litet tält i anslutning till ditt företag, då har vi mindre, 3-meters partytält. Eventet på bilden intill är skapat åt Örebrobaserade Epiroc.

stort-brollopstalt-brollop

Tält till bröllop

Ska du gifta dig och letar efter bröllopstält i Örebro? Vi erbjuder en uppsjö av olika tält som passar bröllopsfesten, allt från den lite mindre festen med 40-100 sittande gäster, eller den stora med 100-300 sittande gäster och uppåt. Hyr till glasväggar och transparent tak för att skapa en riktigt exklusiv känsla.

Ett stort hyrtält på sportevenemang.

Sportevent

Våra mindre tält, som du kan se på bilden ovan, är populära på sportevenemang. Många av våra kunder hyr dessa små tält för att deras sponsorer och andra aktörer ska ha sitt eget avgränsade utrymme. Ibland används tältet som  korvkiosk, ibland för att sälja produkter i till eventets besökare eller som skydd från regn till idrottsutövarna.

Vad säger andra?


josephine qvist

Josephine Qvist

Influencer & Entreprenör

"Vi anlitade Qwinsta för att få till den absolut bästa kvalitén på tält, möblering och dukning. Kvällen blev inget annat än magisk och mycket var tack vare omgivningen som Qwinsta levererade till oss"

alex debi

Alexandre och Deborah

Brudpar

“The delivery of the services and product were exceptional as well as the communication between customer and Qwinsta. We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs and addressing them thouroughly. ”

johan julia

Johan & Julia

Brudpar

“Ni var duktiga på att hantera de problem som uppstod under byggfasen. Samt snabba på att städa undan!”

henrik linde material handling

Henrik Adolfsson

Regionchef Linde Material Handling

"Jag tycker att Qwinsta löste uppdraget både snabbt och smidigt utan att störa produktionen. De var väldigt serviceinriktade, vi är jättenöjda med deras insats"

futurum fastigheter

Victoria Stensson

Arbetsledare Futurum Fastigheter

"Stort tack för hjälpen att ordna till vår personalfest så att den blev så lyckad som den blev. De svarta stoppade stolarna var perfekta till övrig inredning och värmaren räddade kvällen."

roger hjälm

Roger Hjälm

Gastronomisk Entreprenör

"Det som utmärker Qwinsta är den extremt stora flexibiliteten och det glada humöret, trots att det var ett svårt uppdrag att frakta ut denna glasbur på en liten flotte. Det är fantastiskt att hela Qwinstateamet kunde hålla humören uppe med dessa förutsättningar."

richard kennet projekledare bright blue copy

Richard Kennet

Creative Director, Bright Blue AB

"Qwinsta Event förstår värdet av originella lösningar och vad som krävs för att arbeta utifrån utmanande förutsättningar. De har känslan, är serviceinriktade och villiga att gå de där extra stegen. De tar ansvar, är en lyhörd partner och deras leverans är säker och pålitlig."

marino ramberg

Marino Ramberg

Cupgeneral ÖrebroCupen

"För oss är det smidigt att bara ha en leverantör. Vi skickar över vår skiss på hur vi vill ha det och sedan löser Qwinsta Event resten. Ibland är det svårt att beställa rätt antal tält, men då vet vi att om vi behöver mer så löser Qwinsta alltid det. Vi är jättenöjda med deras insats."