Vi gör det enkelt att skapa succé

Vi erbjuder lösningar för alla typer av event. Det kan vara företagsevent, konferenser, mässor eller kanske något helt annat. Vi kan hjälpa dig med allt från planering och genomförande till utvärdering.

 

Baserat på dina krav och behov kommer vi överens om vilken lösning som lämpar sig bäst för just dig. Ljus, ljud, storlek på byggnad, mat och servicepersonal är delar vi bygger samman till ett unikt koncept beroende på situation, plats och aktivitet. Vi levererar tält, inredning, klimat, catering såväl som projekt- och produktionsledning.

 

Vi hjälper dig helt enkelt att leverera ett fullt koncept för infrastrukturen runt din aktivitet, tar totalansvar för montage, drift och service för anläggningen från start till mål. Vår målsättning är att du som kund till oss ska känna dig trygg med vår leverans.

Qwinsta Event erbjuder flexibla, effektiva och mobila evenemangslösningar. Vi levererar tält, inredning, klimat, catering såväl som projekt- och produktionsledning. Vi sätter samman helhetslösningar för alla typer av aktiviteter. Det kan vara företagsevent, konferenser, mässor eller kanske något helt annat. Du bestämmer!

 

 

Det är många olika detaljer som måste fungera för att ett evenemang ska bli lyckat. Vi hjälper dig att leverera ett fullt koncept för infrastrukturen runt din aktivitet. Baserat på dina krav och behov kommer vi överens om vilken lösning som lämpar sig bäst för just dig. Ljus, ljud, storlek på byggnad, mat och servicepersonal är delar vi bygger samman till ett unikt koncept beroende på situation, plats och aktivitet.

Vi tar totalansvar för montage, drift och service för anläggningen från start till mål. Vår målsättning är att du som kund till oss ska känna dig trygg med vår leverans.

Vad kan vi åstadkomma!

  Skräddarsytt koncept
  Ljus, Ljud, Scen
  Nöjd kundgaranti
  Total entreprenad
  Mobila evenemangslösningar


”Nya kunder upptäcker vad våra trogna kunder redan vet, att Qwinsta Event alltid arbetar med kvalité, är noggranna och levererar flexibilitet!”

event per år

tält hyrs ut varje år

stolar hyrs ut varje år

Kontakta mig
close slider