Om oss

Nya kunder upptäcker vad våra trogna kunder redan vet, att Qwinsta Event alltid arbetar med kvalité, är noggranna och levererar flexibilitet!

Vad letar du efter?

Litet tält Stort tält Bröllopstält Priser Offert på tält Glashus Kontakt Bord Stol Porslin Inspiration

Minnen

Målet med det vi gör är att du och dina gäster ska få ett minne för livet. Oavsett om du hyr en produkt av oss till företagsevent, privat fest eller bröllop. Vi vill att du och dina gäster ska få en “wow-känsla” när man går in i ett tält byggt av oss.

Flexibilitet

Även om vi skapar känslor med våra produkter, så är vi väldigt tekniskt orienterade, det gör att vi kan skapa speciallösningar för dig som ställer höga krav. Eventbranschen innebär ofta snabba ändringar i planer och en av våra styrkor är att vi snabb kan tänka om – med stöd av kreativitet och tekniska kunskaper.

Premium

Vår målsättning är att vi ska upplevas som en premiumleverantör, vilket innebär att; produkterna är snygga, hela och rena. Personalen är seriös, kompetent och har ett gott bemötande. Utförande och processen är smidig. Produkter och tjänster levereras enligt överenskommelse.

Make it Worq

Vi har arbetat med evenemang i över 20 år och vet därför att det dagligen uppstår utmaningar under skapandet av event. Utmaningar är mer en regel än ett undantag.

Det som särskiljer oss från våra konkurrenter är vårt tankesätt “Make it Worq” och hur vi väljer att se på och hantera problemen som uppstår. Vi är flexibla och kan snabbt tänka om för att lösa komplicerade tekniska problem.

Vi är lösningsfokuserade och har en yrkesstolthet som leder till att vi gör nästan vad som helst för att du ska få ett så bra event som möjligt och för att dina mål ska infinna sig.

Johan Kangro, VD och ägare Qwinsta Event AB

Johan Kangro berättar om filosofin "Make it Work"

Vill du bli en Eventninja?

Vi utbildar dig till en eventninja. Lär dig mer om smarta och annorlunda eventlösningar, underhållning, trender, nya spännande produkter, säkerhet, projektledning, ekonomi och mycket annat.

Genom att du fyller i dina personuppgifter och klickar på knappen godkänner du vår GDPR- och integritetspolicy.