Semesterstängt: Kontoret är stängt vecka 27-30. Offerter besvaras vecka 31. Förfrågningar för juli och augusti mejlas till offert@qwinsta.se och besvaras snarast möjligt.

Prisförslag

Få ett prisförslag på att hyra eventprodukter såsom tält, tillbehör, möbler och porslin.

gant logo
vw logo
bauhaus logo
krauta logo
elon logo
hydroscand logo

Tältkalkylatorn

Tältkalkylatorn guidar dig genom tältdjungeln och hjälper dig att räkna ut ett hyrespris på ditt partytält.

tältkalkylatorn frontbild maskin 2

Prisförslag

Vill du ha prisförslag på hyra av partytält, möbler eller porslin? Fyll i formuläret nedanför. Din e-post är säker hos oss.

Semesterstängt
Kontoret är stängt vecka 27-30. Offerter besvaras vecka 31. Förfrågningar för juli och augusti mejlas till offert@qwinsta.se och besvaras snarast möjligt.

Vilken information behöver ni av mig?

Generell information vi behöver

– Vilka produkter du vill hyra
– Om du vill ha produkterna levererade
– Leverans- och montageadress
– Byggdatum
– Antal dagar du vill hyra produkterna
– En beskrivning av ditt event

Betalaternativ

Kort, Swish eller faktura. För vissa produkter erbjuder vi finansieringslösningar.

betalmetoder

Uppdrag sedan 1998

Vad säger andra?


josephine qvist

Josephine Qvist

Influencer & Entreprenör

"Vi anlitade Qwinsta för att få till den absolut bästa kvalitén på tält, möblering och dukning. Kvällen blev inget annat än magisk och mycket var tack vare omgivningen som Qwinsta levererade till oss"

alex debi

Alexandre och Deborah

Brudpar

“The delivery of the services and product were exceptional as well as the communication between customer and Qwinsta. We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs and addressing them thouroughly. ”

johan julia

Johan & Julia

Brudpar

“Ni var duktiga på att hantera de problem som uppstod under byggfasen. Samt snabba på att städa undan!”

henrik linde material handling

Henrik Adolfsson

Regionchef Linde Material Handling

"Jag tycker att Qwinsta löste uppdraget både snabbt och smidigt utan att störa produktionen. De var väldigt serviceinriktade, vi är jättenöjda med deras insats"

futurum fastigheter

Victoria Stensson

Arbetsledare Futurum Fastigheter

"Stort tack för hjälpen att ordna till vår personalfest så att den blev så lyckad som den blev. De svarta stoppade stolarna var perfekta till övrig inredning och värmaren räddade kvällen."

roger hjälm

Roger Hjälm

Gastronomisk Entreprenör

"Det som utmärker Qwinsta är den extremt stora flexibiliteten och det glada humöret, trots att det var ett svårt uppdrag att frakta ut denna glasbur på en liten flotte. Det är fantastiskt att hela Qwinstateamet kunde hålla humören uppe med dessa förutsättningar."

richard kennet projekledare bright blue copy

Richard Kennet

Creative Director, Bright Blue AB

"Qwinsta Event förstår värdet av originella lösningar och vad som krävs för att arbeta utifrån utmanande förutsättningar. De har känslan, är serviceinriktade och villiga att gå de där extra stegen. De tar ansvar, är en lyhörd partner och deras leverans är säker och pålitlig."

marino ramberg

Marino Ramberg

Cupgeneral ÖrebroCupen

"För oss är det smidigt att bara ha en leverantör. Vi skickar över vår skiss på hur vi vill ha det och sedan löser Qwinsta Event resten. Ibland är det svårt att beställa rätt antal tält, men då vet vi att om vi behöver mer så löser Qwinsta alltid det. Vi är jättenöjda med deras insats."

rise logo white 1

Säkrare tält för din skull

Våra tält är typgodkända av Research Institute of Sweden, vilket betyder att tälten är brandsäkra.

byggnads

Hyr tält med gott samvete

Qwinsta är knutna till fackförbundet byggnads, vilket betyder att alla våra montörer har marknadsmässiga löner och arbetar med schyssta villkor.

Vanliga frågor

Vanliga frågor i samband med prisförfrågan. Om du vill ha svar på produktspecifika frågor, välj produkt i menyn nedanför.

Hur snabbt får jag mitt prisförslag?

Vår målsättning är att du ska få en offert inom 48 timmar. Om du ställer förfrågan på en helgdag tar det upp till 48 timmar från den första helgfria dagen.

Desto mer information vi får av dig vid din första kontakt, desto snabbare får du en offert. Om din förfrågan är något vi anser vara av speciell karaktär, exempelvis att tältet ska byggas på en svåråtkomlig plats, har specialutrustning och liknande, då kan offerten dröja ytterligare.

Kommer jag få andra e-postutskick om jag kontaktar er?

Nej, din e-post används endast i samband med din förfrågan. Vi kan i vissa fall skicka ett mail för att fråga hur du upplevde kontakten med oss, så att vi kan utveckla vår support.

Binder jag upp mig på något när jag ber om en offert?

Nej, du binder inte upp dig på något.

Kommer en säljare ringa upp mig när jag lämnar mitt nummer?

Vårt intresse är att du ska bli nöjd, vi vill att du ska få rätt produkt för dina behov. Om din förfrågan är av speciell karaktär kan vi kontakta dig för att ställa kompletterande frågor.

Hur länge gäller offerten när jag fått den?

Vi skriver alltid ut giltighetstid när vi lämnar ut offerter. Normalt sett är den på 30 dagar. Ibland sätter vi kortare giltighetstid, exempelvis om ditt event är tätt inpå det datum då du skickade din förfrågan till oss.

Vad gör ni med min e-post och telefonnummer efter förfrågan?

Se vår integritetspolicy för mer information hur vi lagrar personuppgifter. https://qwinsta.se/integritetspolicy/