Kontakta oss

Nya kunder upptäcker vad våra trogna kunder redan vet, att Qwinsta Event alltid arbetar med kvalité, är noggranna och levererar flexibilitet!

Johan Kangro
Managing Director

Johan var med och grundade Qwinsta för över 20 år sedan. Han har en bakgrund inom byggbranschen och är en kreativ själ som drivs av tuffa utmaningar. Han har ett stort intresse för motorsport och ishockey. På sin lediga tid gillar han att resa och upptäcka nya platser och dricker kopiösa mängder kaffe. Kontakta Johan om du har frågor om innovativa eventlösningar.

Kontakt
Växel: 019-33 00 60
Direkt: 0705-17 01 82
Mail: johan.kangro@qwinsta.se

 

Ludvig Forsberg
Logistics/Project Management

”Ludde” är en s.k. Örebroare med rötterna i Ölmbrotorp. Han har arbetat på Qwinsta sen 2010, då Sverige åkte ur OS i hockey mot Slovakien. Han kan allt om sport, i synnerhet ishockey. Han har tackat nej till att gå med i Mensa och är företagets språkpolis. Kontakta Ludde om du har produktionstekniska frågor när det kommer till evenemangslösningar. 

Kontakt
Växel: 019-33 00 60
Direkt: 0768-19 20 40
Mail: ludvig.forsberg@qwinsta.se

 

Emelie Zetterlund
Account Manager


Emelie är infödd Örebroare som tagit SM-brons i Cheerleading.
Hon har vart bosatt i England och Norge där hon studerat och arbetat, med förhoppningen om att hitta tillbaka till Sverige. Är både orädd och äventyrslysten vilket resulterar i en hel del galna resor. Qwinstas mest strukturerade själ som brinner för kvalitet. Kontakta Emelie om du vill ha hjälp med eventlösningar.

Andreas V
Marketing and Communication Consultant

Andreas är en ungersk/finsk dalmas som är en fena på fotografering och marknadsföring. Han har bland annat SM-guld och VM-brons inom fotografi. Förutom arbete har han en stor passion för matlagning, gulasch är hans favorit. Kontakta Andreas om du funderar på någonting kring Qwinstas marknadsföring.


Kontakt

Växel: 019-33 00 60
Direkt: 0705-17 01 87
Mail: Andreas V

 

 

 

 

KONTAKT

Har du ett projekt på gång och vill veta hur vi kan hjälpa till? Kontakta oss nedan.

KONTAKTINFO

Qwinsta Event AB
Triangelgatan 6
702 15 Örebro
Hitta hit

TELEFON

Telefon: 019-33 00 60
Fax: 019-23 23 60
E-mail: info@qwinsta.se

Qwinsta Event AB

Kontakta mig
close slider