Semesterstängt: Kontoret är stängt vecka 27-30. Offerter besvaras vecka 31. Förfrågningar för juli och augusti mejlas till offert@qwinsta.se och besvaras snarast möjligt.

Hyr partytält i Stockholm

Ska du arrangera ett företagsevent, kalas, bröllop eller en fest och behöver hyra tält i Stockholm? Vi hjälper dig med allt från det enkla pop up-tältet till nya, exklusiva och moderna tält med glasväggar och transparent tak.

gant logo
vw logo
bauhaus logo
krauta logo
elon logo
hydroscand logo

Andra besökte dessa sidor

Partytält

Räkna ut pris

Bröllopstält

Partytältsguiden

Hyra porslin

Bilder

Behöver du skydd från väder och vind? Hyr partytält i Stockholm

Att planera ett event kan vara fantastiskt roligt, men det kan också vara jobbigt, särskilt när man börjar tänka på vädret. Om du just nu planerar ett utomhusevent i Stockholm, då har du säkert tänkt tanken: visar prognosen rätt denna gång? SMHI har en träffsäkerhet på 85%, alltså 15% chans att eventet slutar med en katastrof. Vi hjälper dig med skydd från väder och vind.

Eller så kanske du “bara” vill du imponera på dina gäster och skapa ett annorlunda event? Förutom att bygga ett skydd från vädret, så kan vi hjälpa vi dig att skapa ett annorlunda event med moderna och exklusiva tältprodukter.

Oavsett om du behöver hjälp med ett komplett evenemang med allt från att spåna idéer, projekt- och produktionsledning, eventprodukter eller bara hyra ett enstaka tält – så kan kan vi hjälpa dig. Vi levererar tält i hela Stockholmsområdet.

stockholm stad riddarholmen

Skapa ett unikt event i stockholm. Foto: Sini-Meri Iivari

Produkter

exklusivt partytalt pa ett evenemang i stockholm desktop

Eventtält Large

Vill du inte kompromissa med ditt event? Skapa Stockholms häftigaste event, fest eller bröllop med ett Eventtält Large. Spännvidden på detta tält är 15 meter och kan byggas på i sektioner om 5 meter. Tältet finns med många exklusiva tillbehör som glasväggar och transparent tak. Dina gäster kommer garanterat att tappa hakan när de ser detta tält.

Bredd: 15 m
Längd: 5 m och uppåt
Vägghöjd: 3,40 m

snyggt glashus pa ett brollop desktop

Eventtält Medium

Vårt mellanstora tält är för dig som är kräsen, men i behov av ett lite mindre tält. Tältet skapar en exklusiv men intim känsla för dom som besöker eventet. Ett perfekt sätt att spendera tid med familj, vänner eller kollegor. Tältet har en spännvidd på 9 m och byggs, efter önskemål, på i sektioner om 3m på längden. Tältet passar både till företagsevent och bröllopsfester.

Bredd: 9 m
Längd: 3 m och uppåt
Vägghöjd: 2,50 m

litet partytalt pa ett foretagsevent desktop

Eventtält Small

Tältet må vara ett av våra mindre tält, men trots det är det ett väldigt allsidigt tält. Tältet är prisvärt och tack vare sin storlek väldigt flexibelt och enkelt att montera upp. Tältet kan levereras med fönsterdukar som du ser på bilden bredvid.

Bredd: 6 m, 9 m eller 12 m
Längd: 3 m och uppåt
Vägghöjd: 2,30 m

exklusivt event i ett glashus pa vatten i stockholm desktop

Glashus

Glashuset är tveklöst vår mest exklusiva produkt och har en hög kreativ höjd. Glashusets storlek öppnar upp möjligheter att skapa ett event nästan var som helst. Vill du ha mer yta än de 5×5 meter ett glashus erbjuder, så kan du hyra två moduler som vi monterar ihop.

Bredd: 5 m
Längd: 5 m
Vägghöjd: 2,70 m

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, BrudparTält skapar nya möjligheter

Tält kan användas till många olika användningsområden. Med över 25 års erfarenhet inom eventbranschen kan vi bygga tält nästan var som helst åt dig. Vi levererar tält till alla områden i Stockholm, exempelvis Sundbyberg, Österåker, Solna, Lidingö, Sollentuna, Täby med flera.

stockholm slott

Vi levererar partytält till centrala Stockholm. Foto: Tommy Takacs

talt-till-foretagsevenemang-i-stockholm

Företagsevent

Ska du lansera ett nytt varumärke eller en ny produkt? Eller kanske skapa en företagsfest för de anställda på företaget? Vi hjälper dig med att transportera, bygga upp, montera ner och frakta bort tältet. Med våra tillbehör såsom golv, glasväggar, och transparent tak kan du få en lyxig känsla på ditt tält och event. På bilden ovanför har vi byggt ett tält mitt i en sluttande kulle; med hjälp av byggnadsställningar fick vår kund Atlas Copco/Epiroc en oslagbar vy.

brollopstalt-stockholm

Bröllopstält

Planerar du bröllop och vill ha någonting alldeles unikt? På bilden ser du ett kundcase där vi hjälpte Alexandre och Deborah att skapa minnen för livet – med ett Eventtält Large, glasväggar och transparent tak. Vi hjälpte även till med diverse möbler, dekor, kristallkrona och andra tillbehör. Vi har även en stor air condition för varma sommardagar.

stort-talt-pa-sportevenemang-uto-stockholms-skargard

Sportevent

Ett vanligt användningsområde för våra tält är sportevent av olika slag. På bildexemplet ser ni hur ÖTILLÖ, en av våra återkommande kunder, använder våra tält i samband med sina Swimrun-tävlingar. Tävlingen går av stapeln på högsommaren och våra tält är ett sätt att ge alla som tävlar tak över huvudet. Tävlingen arrangeras på Utö i Stockholms skärgård. Trots att det ligger avsides så fraktade vi ut vårt största eventtält dit och byggde upp det på plats.

 

Få ett prisförslag på partytält

Använd tältkalkylatorn för att få ett prisförslag.

Vad säger andra?


josephine qvist

Josephine Qvist

Influencer & Entreprenör

"Vi anlitade Qwinsta för att få till den absolut bästa kvalitén på tält, möblering och dukning. Kvällen blev inget annat än magisk och mycket var tack vare omgivningen som Qwinsta levererade till oss"

alex debi

Alexandre och Deborah

Brudpar

“The delivery of the services and product were exceptional as well as the communication between customer and Qwinsta. We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs and addressing them thouroughly. ”

johan julia

Johan & Julia

Brudpar

“Ni var duktiga på att hantera de problem som uppstod under byggfasen. Samt snabba på att städa undan!”

henrik linde material handling

Henrik Adolfsson

Regionchef Linde Material Handling

"Jag tycker att Qwinsta löste uppdraget både snabbt och smidigt utan att störa produktionen. De var väldigt serviceinriktade, vi är jättenöjda med deras insats"

futurum fastigheter

Victoria Stensson

Arbetsledare Futurum Fastigheter

"Stort tack för hjälpen att ordna till vår personalfest så att den blev så lyckad som den blev. De svarta stoppade stolarna var perfekta till övrig inredning och värmaren räddade kvällen."

roger hjälm

Roger Hjälm

Gastronomisk Entreprenör

"Det som utmärker Qwinsta är den extremt stora flexibiliteten och det glada humöret, trots att det var ett svårt uppdrag att frakta ut denna glasbur på en liten flotte. Det är fantastiskt att hela Qwinstateamet kunde hålla humören uppe med dessa förutsättningar."

richard kennet projekledare bright blue copy

Richard Kennet

Creative Director, Bright Blue AB

"Qwinsta Event förstår värdet av originella lösningar och vad som krävs för att arbeta utifrån utmanande förutsättningar. De har känslan, är serviceinriktade och villiga att gå de där extra stegen. De tar ansvar, är en lyhörd partner och deras leverans är säker och pålitlig."

marino ramberg

Marino Ramberg

Cupgeneral ÖrebroCupen

"För oss är det smidigt att bara ha en leverantör. Vi skickar över vår skiss på hur vi vill ha det och sedan löser Qwinsta Event resten. Ibland är det svårt att beställa rätt antal tält, men då vet vi att om vi behöver mer så löser Qwinsta alltid det. Vi är jättenöjda med deras insats."