Semesterstängt: Kontoret är stängt vecka 27-30. Offerter besvaras vecka 31. Förfrågningar för juli och augusti mejlas till offert@qwinsta.se och besvaras snarast möjligt.

Hyra tält Malmö

Behöver du hyra tält till fest, bröllop eller företagsevent? Vi hjälper dig med tältuthyrning i Malmö och erbjuder allt från små topptält till skräddarsydda lösningar med riktig wow-känsla!

gant logo
vw logo
bauhaus logo
krauta logo
elon logo
hydroscand logo

Andra besökte dessa sidor

Partytält

Räkna ut pris

Bröllopstält

Partytältsguiden

Hyra porslin

Bilder

Skydda dig mot vädergudarna, hyr tält i Malmö

Är du orolig för hur ditt event ska tas emot av besökarna, och om dåligt väder kanske förstör upplevelsen på eventet? Om du funderar på att hyra tält i Malmö så kan vi hjälpa dig med skydd från dåligt väder OCH samtidigt göra ditt event helt unikt.

Vi har lång erfarenhet inom event och våra kan hjälpa dig hela vägen, från att planera koncept och projektledning till leverans och konstruktion på plats. Vill du bara hyra ett tält, så är det helt okej!

Vi tillhandahåller även stolar, bord, dukar, till och med kristallkronor: Inget uppdrag är för stort eller litet – vårt mål är att ditt evenemang ska bli precis som du vill ha det!

turning torso malmo hyr talt malmo laura akerblom

Vi levererar tält i hela Malmö. Foto: Laura Åkerblom

Produkter

exklusivt partytalt till foretagsevent for leverans till malmo desktop

Eventtält Large

När ni verkligen vill imponera och ska bjuda in flera hundra gäster är vårt Eventtält Large lösningen. Spännvidden är 15 m och kan utökas i sektioner om 5 m, samt passar flera av våra pampiga tillbehör, såsom transparent tak och kassettgolv. Om ni vill att er fest ska bli Malmös snackis, så är det Eventtält Large som gäller.

Bredd: 15 m
Längd: 5 m och uppåt
Vägghöjd: 3,40 m

partytalt medium pa en grasmatta med lov i forgrunden desktop

Eventtält Medium

Vårt Eventtält Medium går en utmärkt balansgång mellan en häftig, stor upplevelse och en mysig mötesplats, för dig som planerar företagsevent, bröllop, eller fest. Tältet mäter 9 m på bredden och kan byggas ut i sektioner om 3 m på längden, så det finns goda möjligheter att justera storlek efter era behov. 

Bredd: 9 m
Längd: 3 m och uppåt
Vägghöjd: 2,50 m
Väggar:  Vita dukar eller glas.

partyalt medium pa en grasmatta desktop

Eventtält Small

Eventtält Small är ett riktigt mångsidigt och prisvärt alternativ när du vill hyra partytält i Malmö, tack vare dess flexibla lösningar och enkla montering. Tältet passar mindre bröllop, företagsevenemang eller varför inte riktiga entusiaster som vill samlas och kolla på Malmö FF? Komplettera med fönsterdukar eller värmare tidigt i säsongen och det är färdigt för avspark. 

Bredd: 6 m, 9 m eller 12 m
Längd: 3 m och uppåt
Vägghöjd: 2,30 m

superexklusivt glashus till foretagsevent i malmo desktop

Glashus

Glashuset är verkligen vår kronjuvel, som går att utforma efter era behov och drömmar. Med unik design samt möjlighet att bygga ihop flera moduler och kombinera med kassettgolv är huset en otroligt exklusiv upplevelse. Låt oss bygga ett glashus för ert event som vänder fler huvuden än Turning Torso!

Bredd: 5 m
Längd: 5 m
Vägghöjd: 2,70 m

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, BrudparHyr partytält i Malmö och förbättra ditt event

Ett av de vanligaste orosmomenten när man skapar event brukar vara tanken på att gästerna ska vantrivas, därefter stressen över att det ska bli dåligt väder.

När du bokar Qwinsta för att hyra tält i Malmö, får du våra över 25 års erfarenhet med dig på köpet. Vi kan bygga nästan vilken sorts tält på nästan vilken plats som helst och sköter hela processen, så att du kan fokusera på det roliga.

Låt oss hjälpa dig utforma och genomföra ditt drömevenemang! Vi levererar till hela Malmöområdet, inklusive centrala Malmö, Fridhem, Gamla Väster, Bellevue Sjösida, Limhamn, Nya Bellevue och Västra Hamnen. Kontakta oss idag för ett evenemang att minnas!

stockholm slott

Hyr enkla eller exklusiva tält i Malmö. Foto: Norbert Pietsch

talt-till-foretagsevenemang-i-stockholm

Företagsevent

För allt från företagsfester och kickoffer till lansering av nya projekt och produkter är ett partytält ett givet sätt att samla era anställda och kunder. När du behöver hyra tält i Malmö, låt oss sköta hela projektet. Vi levererar, monterar, och kompletterar med alla tillbehör ert event behöver. På bilden, en helt unik lösning för vår kund Atlas Copco/Epiroc som tack vare lite nytänk och byggnadsställningar fick en otrolig utsikt att minnas.

brollopstalt-stockholm

Bröllopstält i Malmö

Ert bröllop är en viktig, vacker och minnesvärd dag, så ert partytält bör vara det samma! På bilden syns Alexandre och Deborahs fantastiska dag, som vi skapade med hjälp av glasväggar och transparent tak, samt kompletterade med möbler och dekor. För sommarbröllop passar ofta luftkonditionering i tältet och till vinterbröllop är det alltid skönt med värmare!

stort-talt-pa-sportevenemang-uto-stockholms-skargard

Sportarevent

Eventtält av olika storlekar passar utmärkt till alla sorters sportarrangemang. På bilden syns vår återkommande kund ÖTILLÖ som använder våra tält till sina Swimrun-tävlingar. Här krävdes en genomtänkt lösning för att frakta ut vårt största eventtält till Utö i Stockholms Skärgård och montera på plats. En häftig utmaning för både oss och deltagare!

Vad säger andra?


josephine qvist

Josephine Qvist

Influencer & Entreprenör

"Vi anlitade Qwinsta för att få till den absolut bästa kvalitén på tält, möblering och dukning. Kvällen blev inget annat än magisk och mycket var tack vare omgivningen som Qwinsta levererade till oss"

alex debi

Alexandre och Deborah

Brudpar

“The delivery of the services and product were exceptional as well as the communication between customer and Qwinsta. We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs and addressing them thouroughly. ”

johan julia

Johan & Julia

Brudpar

“Ni var duktiga på att hantera de problem som uppstod under byggfasen. Samt snabba på att städa undan!”

henrik linde material handling

Henrik Adolfsson

Regionchef Linde Material Handling

"Jag tycker att Qwinsta löste uppdraget både snabbt och smidigt utan att störa produktionen. De var väldigt serviceinriktade, vi är jättenöjda med deras insats"

futurum fastigheter

Victoria Stensson

Arbetsledare Futurum Fastigheter

"Stort tack för hjälpen att ordna till vår personalfest så att den blev så lyckad som den blev. De svarta stoppade stolarna var perfekta till övrig inredning och värmaren räddade kvällen."

roger hjälm

Roger Hjälm

Gastronomisk Entreprenör

"Det som utmärker Qwinsta är den extremt stora flexibiliteten och det glada humöret, trots att det var ett svårt uppdrag att frakta ut denna glasbur på en liten flotte. Det är fantastiskt att hela Qwinstateamet kunde hålla humören uppe med dessa förutsättningar."

richard kennet projekledare bright blue copy

Richard Kennet

Creative Director, Bright Blue AB

"Qwinsta Event förstår värdet av originella lösningar och vad som krävs för att arbeta utifrån utmanande förutsättningar. De har känslan, är serviceinriktade och villiga att gå de där extra stegen. De tar ansvar, är en lyhörd partner och deras leverans är säker och pålitlig."

marino ramberg

Marino Ramberg

Cupgeneral ÖrebroCupen

"För oss är det smidigt att bara ha en leverantör. Vi skickar över vår skiss på hur vi vill ha det och sedan löser Qwinsta Event resten. Ibland är det svårt att beställa rätt antal tält, men då vet vi att om vi behöver mer så löser Qwinsta alltid det. Vi är jättenöjda med deras insats."