ÖrebroCupen

ÖrebroCupen är en återkommande kund till oss på Qwinsta och vi hjälper dem att skapa möjligheter för dem och deras sponsorer med våra tält.

ÖrebroCupen

ÖrebroCupen är ett av Örebros största återkommande evenemang med över 15 000 besökande i Örebro under cupdagarna. Under 2017 års cupdagar var över 500 lag anmälda och som representerade hela Sverige samt Finland, Norge och Estland. De flesta av matcherna spelas på Rosta gärde och där är det alltid en pågående fotbollsfest med härlig puls. Förutom fotbollsplaner bygger man upp ett eventområde med ett antal tält, toaletter och bord.

Fakta om eventet

 

Marino Ramberg, Örebrocupen

I vilket sammanhang anlitade ni Qwinsta?

Vi har använt Qwinsta Event för ÖrebroCupen de två senaste åren. De har hjälpt oss med tält och evenemangslösningar på Rosta Gärde, som är vår största yta. Vi vet att de alltid levererar i tid, med bra kvalité och till det bästa priset, säger Marino Rahmberg, Cupgeneral för ÖrebroCupen.

 

Vilka utmaningar ställdes ni inför?

Vi gillar stora event. Då är det ofta snabba puckar och korta beslutsvägar, saker måste lösas och det ska göras snabbt. Vår storlek gör att vi passar bra för den här typen av event då vi har både muskler, rutin och vi vet vad som krävs i form av flexibilitet och utrustning, säger Johan Kangro vd på Qwinsta Event.

 

Var det något särskilt som utmärkte Qwinsta i deras leverans?

För oss är det smidigt att bara ha en leverantör. Vi skickar över vår skiss på hur vi vill ha det och sedan löser Qwinsta Event resten. Ibland är det svårt att beställa rätt antal tält, men då vet vi att om vi behöver mer så löser Qwinsta alltid det. Vi är jättenöjda med deras insats, avslutar Marino Rahmberg, Cupgeneral för ÖrebroCupen.

 

Om Örebrocupen

Bakom ÖrebroCupen finns Örebroalliansen, som är en sammanslutning av Adolfsbergs IK, BK Forward, Karlslunds IF och Örebro SK samt flera andra Örebroklubbar som medarrangörer.

Få en kostnadsfri offert

Vi svarar normalt sett inom ett dygn. Skickar du din förfrågan på en helgdag återkommer vi nästkommande vardag.

GDPR: Godkänt