ÖrebroCupen

ÖrebroCupen är en återkommande kund till oss på Qwinsta och vi hjälper till att skapa möjligheter för dem och deras sponsorer med våra tält.

Litet handelsområde med partytält åt sponsorer

ÖrebroCupen är ett av Örebros största återkommande evenemang med över 15 000 besökare i Örebro under cupdagarna. Under 2017 års cupdagar var över 500 lag anmälda och representerade hela Sverige samt Finland, Norge och Estland. 

De flesta av matcherna spelas på Rosta gärde och där är det alltid en pågående fotbollsfest med härlig puls. Förutom fotbollsplaner bygger man upp ett eventområde med ett antal tält, toaletter och bord.

partytalt 3x3 mini 01

Marino Rahmberg

Cupgeneral, ÖrebroCupen

marino rahmberg cupgeneral orebrocupen kundreferens 1
 

I vilket sammanhang anlitade ni Qwinsta?

Vi har använt Qwinsta Event för ÖrebroCupen de två senaste åren. De har hjälpt oss med tält och evenemangslösningar på Rosta Gärde, som är vår största yta. Vi vet att de alltid levererar i tid, med bra kvalité och till det bästa priset, säger Marino Rahmberg, Cupgeneral för ÖrebroCupen.

 

Vilka utmaningar ställdes ni inför?

Vi gillar stora event. Då är det ofta snabba puckar och korta beslutsvägar, saker måste lösas och det ska göras snabbt. Vår storlek gör att vi passar bra för den här typen av event då vi har både muskler, rutin och vi vet vad som krävs i form av flexibilitet och utrustning, säger Johan Kangro vd på Qwinsta Event.

 

Var det något särskilt som utmärkte Qwinsta i deras leverans?

För oss är det smidigt att bara ha en leverantör. Vi skickar över vår skiss på hur vi vill ha det och sedan löser Qwinsta Event resten. Ibland är det svårt att beställa rätt antal tält, men då vet vi att om vi behöver mer så löser Qwinsta alltid det. Vi är jättenöjda med deras insats, avslutar Marino Rahmberg, Cupgeneral för ÖrebroCupen.

 

Fakta om tältet

stort-talt-med-glasvaggar-for-uthyrning-mobil

Eventtält Mini och Gör-det-själv-tält

Uppdraget vi fick var att montera femton stycken Eventtält Mini av storleken fem meter, samt ett i storleken tre meter. Dessa länkades sedan ihop där de olika “båsen” användes av sponsorer med flera. Till detta levererade vi tio bänkset, tre stycken klaffbord, sexton bajamajor och två stycken tre-meters Gör-det-själv tält.

Storlek: 3×3 och 5×5 meter
Vägghöjd: 2,20 meter

Gör som tusentals andra gjort, förbättra ditt event


Kontakta oss för att veta mer, eller för ett prisförslag.


gant logo elon logo bauhaus logo
hydroscand logo krauta logo vw logo
Large 15x25 brollop
alex debi

“We found it amazing how great the staff at Qwinsta were at responding to our needs”

Alexandre & Debohra, Brudpar