ÖrebroCupen

Örebros största årliga återkommande dragplåster

ÖrebroCupen är ett av Örebros största återkommande evenemang med över 15 000 besökande i Örebro under cupdagarna. Under 2017 års cupdagar var över 500 lag anmälda och och representerade hela Sverige samt Finland, Norge och Estland.

De flesta av matcherna spelas på Rosta gärde och där är det alltid en pågående fotbollsfest med härlig puls. Förutom fotbollsplaner bygger man upp ett eventområde med ett antal tält, toaletter och bord.

– Vi har använt Qwinsta Event för ÖrebroCupen de två senaste åren. De har hjälpt oss med tält och evenemangslösningar på Rosta Gärde, som är vår största yta. Vi vet att de alltid levererar i tid, med bra kvalité och till det bästa priset, säger Marino Rahmberg, Cupgeneral för ÖrebroCupen.

– Vi gillar stora event. Då är det ofta snabba puckar och korta beslutsvägar, saker måste lösas och det ska göras snabbt. Vår storlek gör att vi passar bra för den här typen av event då vi har både muskler, rutin och vi vet vad som krävs i form av flexibilitet och utrustning, säger Johan Kangro vd på Qwinsta Event.

Under årets cupdagar använde man sig av ett antal mindre tält för att göra en gata för besökarna. Längs gatan fanns utställare och partners representerade, vilket skapade en levande miljö och en bra puls.

– För oss är det smidigt att bara ha en leverantör. Vi skickar över vår skiss på hur vi vill ha det och sedan löser Qwinsta Event resten. Ibland är det svårt att beställa rätt antal tält, men då vet vi att om vi behöver mer så löser Qwinsta alltid det. Vi är jättenöjda med deras insats, avslutar Marino Rahmberg, Cupgeneral för ÖrebroCupen.


Om ÖrebroCupen

Bakom ÖrebroCupen finns Örebroalliansen, som är en sammanslutning av Adolfsbergs IK, BK Forward, Karlslunds IF och Örebro SK samt flera andra Örebroklubbar som medarrangörer.

FAKTA OM EVENTET
  • 15 5×5 topptält
  • 1 3×3 topptält
  • 10 bänkset
  • 3 klaffbord
  • 16 Bajamajor
  • 2 3×3 pop up-tält

Kontakta oss om ni också vill ha ett lyckat event

Kontakta mig
close slider